Jeremy és Adrienne Camp figyelmezteti a párokat: “Nem a házasság tesz teljessé, hanem Jézus”

Jeremy és Adrienne Camp keresztény énekes-dalszerző pár a közelmúltban megvitatták a házasság kiszolgáltatottságának fontosságát és azt, hogy az Istennel való személyes, bensőséges kapcsolat, hogyan járul hozzá az egészséges, virágzó kapcsolathoz. 

“Nem lehet házasságot kötni Jézus nélkül, pont” – mondta Jeremy Camp a “The Crazy Happy Podcast” című műsorban, Daniel Fusco és az Edify Podcast Network új műsorában. – Azt hiszem, ez a legfontosabb, hogy őt állítsuk a házasság középpontjába.

“Azt hiszem, hogy az emberek ezt gondolják mikor házasságot kötnek:” Meg fogom találni azt a személyt, akivel teljesnek érzem magam.” Amikor ezzel a gondolkodásmóddal köt valaki házasságot: “Megtaláltam szívem választottját”, akkor kudarcra ítéli a házasságát. ” – A házasság nem tesz teljessé. Jézus tesz teljessé. A házasság csak közös partnerség, és végigjárni ezt az életet. ”

Jeremy és Adrienne Campnek, akik közel 17 éve házasok és három közös gyermekük van, jól ismert szerelmi történetük van a keresztény zenei világban. A nemrégiben megjelent „Még mindig hiszek” című film bemutatta, hogyan találtak szerelemre, miután Jeremy első felesége, Melissa 23 éves korában rákban meghalt. 

A pár nemrég jelentette meg új könyvét, melyben őszintén megmutatják, milyen a házasságuk, miközben gyakran szokatlan körülmények között próbálják követni Isten akaratát.  

“A keresztény házasság Krisztus és menyasszonya, az egyház tükre. Ez az egység példája. Tehát az ellenség természetesen olyan, mint egy ordító oroszlán, aki a házasságokat akarja felemészteni és megsemmisíteni. Ha sikerül minket is megbuktatnia, akkor a körülöttünk lévők azt kérdezik: “Miért lenne szükségem Jézusra?”

“Tudatában kell lennünk az ellenség házasságromboló szerepének, és el kell merülnünk Isten Igéjében” – folytatta az énekes. “A Biblia minden eszközt megad amire csak szükségünk van az ördög hazugságainak leküzdéséhez.”

Forrás: christianpost.com

Facebook Comments